Zanimljivosti s bloga

Kako se pripremiti za QHHT?

Priprema za vaš QHHT tretman može predstavljati jedno zanimljivo iskustvo, nalik pripremi za jedno avanturistično putovanje u nove neotkrivene i mistične predjele. Svaki QHHT tretman je jedinstven, za klijenta je vrlo ugodan i opuštajući doživljaj.
U nastavku vam donosim praktične korake za pripremu kako bi maksimalno iskristili potencijal QHHT metode. Uživajte u pripremi.

PROČITAJ VIŠE NA BLOGU


Intervju s D. Cannon
Tri vala volontera i Nova zemlja

Bili razigrane mašte ili ne, ljudi koji posegnu za njezinim  knjigama i prelistaju ih, zaključit će da su one djelo znanstvene fantastike. No autorica i predavačica Dolores Cannon, regresivna hipnoterapeutkinja i istraživačica psiholoških fenomena reći će vam da je istina čudnija od fikcije.

PROČITAJ VIŠE NA BLOGU


Posebnost QHHT modaliteta

QHHT je oblik hipnoze koji nas vodi na putovanje svijesti daleko iznad našeg kritičkog uma u skrivene predjele naše podsvjesti gdje se nalaze odgovori i rješenja za naše probleme. Kada klijenta, putem hipnoze uvedemo u najdublji podsvjesni nivo, takozvano Theta stanje tada oni mogu dokučiti svoje prošle živote i ogromno znanje iz duhovne dimenzije.

PROČITAJ VIŠE NA BLOGU


%d blogeri kao ovaj: