PITANJA & ODGOVORI

VAŠA PITANJA

Kako izgleda qhht tretman?

Tretman kvantne iscjeljujuće hipnoze se u principu sastoji od tri komponente, a to su intervju, regresija i kontakt sa Podsvješću. Tipićno trajanje tretmana je između tri i pet sati, ovisno o klijentu i njegovim potrebama. Uvodni dio, odnosno intervju služi za  bolje upoznavanje klijenta, razgovora o njegovom životu i motivu dolaska. Također tijekom intervjua od mene ćete dobiti sve informacije o samom procesu,
i rado ću vam odgovoriti na sva pitanja koja imate vezana uz QHHT i hipnozu.
Na ovom uvodnom dijelu prolazimo i kroz pitanja koja ste pripremili.
Važno je napomenuti da se cijeli QHHT treman odvija isključivo između klijenta i praktičara i sve povjereno ostaje strogo povjerljivo. Cijeli dio pod hipnozom se snima i po završetku tretmana dobiti ćete digitalni snimak koji kasnije ukoliko želite možete s nekim podijeliti.
Nakon intervjua koji ponekad može potrajati i do dva sata koja doslovno prolete u razgovoru slijedi hipnotički dio koji je ujedno za vas najlakši. Sve što je potrebno,
je da se ugodno smjestite na krevetu i opustite.

Regresija / Vraćanje u prošle živote

Tijekom regresije klijenta se lagano vodi kroz jedan ili nekoliko prošlih života koje odabire njegova Podsvjest, to su životi koji uvijek sadrže informacije bitne za sadašnji život. U današnje vrijeme sama regresoterapija je oblik terapije koja se koristi u brojne svrhe. Regresijom možemo ukloniti fobije, razne strahove i druge neobjašnjive fenomene koji se često znaju prenjeti iz prošlih života. Isto tako uspješno se mogu rješiti problemi fizičke naravi jer ponekad je sasvim dovoljno znati uzrok problemu koji dolazi iz prošlosti da bi se on mogao otpustiti. Vraćanje u prošle živote pruža nam bolji uvid u veze s nama bliskim osobama što u konačnici može rezultirati pozitivnim promjenama u odnosima i kvaliteti tih veza.
Sve uzroke i posljedice možemo pratiti duboko u povijest, te otkriti fascinantne informacije i doživjeti zapanjujući jasne spoznaje. Pruža nam se pogled iz šire perspektive na multidimenzionalnu prirodu postojanja i tada s lakoćom možemo pustiti stare obrasce koji nam se manifestiraju u sadašnjosti, a ne služe za naše naviše dobro. Regresija ima izrazito iscjeljujući efekt i uvijek pruža klijentu informacije koje su bitne za sadašnju fazu njegovog života i duhovnog razvoja.

Kontakt s Podsvješću

Upravo je ovo dio koji čini Kvantnu iscjeljujuću hipnozu jedinstvenom i u kojem se postižu nevjerovatni rezultati. Ovom metodologijom u mogućnosti smo izravno komunicirati sa Podsvješću, odnosno Višom sviješću do koje možemo doći iskljućivo u duboko opuštenom Theta stanju koja nam QHHT pruža.
Primarna briga svakog QHHT praktičara je osigurati dobrobit klijentima kroz neogranićenu podršku Podsvjesti koja zna sve o vama i vašoj situaciji.
Vaša Podsvjest/ Viša svijest će vam uvijek pomoći najviše što može i podijeliti s vama prikladne informacije koje vam mogu biti od pomoći.
Vaša Podsvjest ima sposobnost identificirati bilo koji fizički problem, objasniti uzrok i pomoći u rješavanju istog.
Na ovom dijelu tretmana tražimo odgovore na vaša pitanja i upravo na ovome dijelu se dešavaju iscjeljenja.
Bitno je razumjeti da vaša Viša svijest daje vama odgovore na pitanja, i da vas vaša Viša svijest iscjeljuje, a da QHHT praktičar samo vodi proces u kojem vi iscjeljujete sami sebe. Moč i snaga manifestacije Podsvjesti je ogromna i u večini slučajeva rezultati su trenutačni.
Klijenti opisuju svoja iskustva pod Kvantnom hipnozom kao nešto najnevjerovanije što su doživjeli, jer stavljanjem svjesnog uma postrance i dopuštajući Podsvjesti da komunicira oni zapravo otvaraju dijalog sa svojom dušom.
QHHT je jedno duboko transformirajuće osobno iskustvo koja nam donosi trajni unutrašnji mir spoznajom o vječnosti duše i  bezuvjetnoj podršci koju uvijek imamo na raspolaganju.

Što je to Podsvjest?

Ono što u Kvantnoj iscjeljujućoj hipnozi nazivamo podsvješću, u drugim se metodama naziva još i Više Ja, Viša svijest, Nad duša ili Univerzalna svijest.
Po definiciji Dolores Cannon to je dio nas koji je ona nazvala “Podsvjest”zbog jednostavnosti, no to nije podsvjest kakvom je definiraju psiholozi nego nešto puno veće. To je jedan izuzetno moćan, božanski dio nas u kojem se nalazi svo znanje,
koji ima odgovore na sva pitanja i koji je u mogućnosti iscijeliti nas doslovno trenutaćno.
Toj izuzetno moćnoj sili temelj postojanja je ljubav i poštovanje za svaki oblik života tako da će vam apsolutno svaki QHHT praktičar reći da je rad s nećim tako velikim, punim ljubavi i s neogranićenom sposobnošću da nas iscijeli, izuzetna ćast i povlastica. To je beskonačna energija koji spominju drevni učitelji, napredni mislioci a sada i kvantni znanstvenici, to je inteligentno energetsko polje koje sada napokon možemo jasno istražitit putem ove napredne tehnologije korištenja vlastitog uma.

Dali je hipnoza sigurna?

Apsolutno. Hipnoza je oblik ne invazivne terapije gdje Vi uvijek imate kontrolu. Nažalost danas još uvijek postoje negativni mitovi vezani uz hipnozu i ideje da ljudi gube kontrolu nad sobom, da nisu svjesni ili da nemaju svoju volju, no to su čiste izmišljotine opisane u filmovima i knjigama kao jedan od elemenata zabave i plašenja koji nema veze sa stvarnošću. Snaga i potencijal našeg uma još uvijek se drži skrivenim od masa, a svaki pokušaj demonstriranja te činjenice kroz primjerice hipnozu kao najlakšeg načina, namjerno se karakterizira kao nešto negativno kako se nebi osvjestio puni potencijal čovjeka i kako bi ostali ovisni o vanjskim faktorima. Hipnoza je jedno prirodno stanje uma kroz koje prolazimo svakodnevno, svaki put kada se zagledate u neki film, ili čitate knjigu, ili jednostavno odlutate u svom sanjarenju, vi se nalazite u promjenjenom stanju svijesti, vaš fokus je usmjeren isključivo na tome što pratite, na vaša unutrašnja zbivanja, a pri tome ste i dalje svjesni svoje okoline, samo što vam okolina ne ometa  pažnju. Moral i etika ostaju netaknuti, jer niti u najdubljem transu vaša podsvjest ne bi prihvatila nešto što se kosi s vašim temeljnim uvjerenjima. 

Što možemo postići Kvantnom iscjeljujućom hipnozom?

Uz pomoć QHHT-a možemo pronaći uzroke ključnih dešavanja u životu, pronaći razloge neobjašnjivim emocijama, strahovima i brigama, i vrlo lako možemo doći do odgovora i dobiti razumjevanje o samoj naravi stvari koja nas zanima.
Može nam pomoći shvatiti zašto se osjećamo loše u nekim vezama, zašto postoji određena privlačnost ili svojevrsno odbijanje prema nekim stvarima, mjestima
 ili ljudima i na taj način olakšati nam donošenje daljnjih odluka.
Također uz pomoć QHHT-a možemo otkriti naše uspavane talente i sposobnosti koje nosimo iz nekih prošlih vremena i uspješno ih aktivirati kako bi ih primjenili
u sadašnjem životu.
Već smo spomenuli neogranićeni potencijal za iscjeljenje, za spoznaju samog uzroka bolesti i vraćanja organizma u zdravo stanje. U svom dugogodišnjem radu D.Cannon primjetila je da je omjer fizičkih problema koje ne možemo iscijeliti i onih koje možemo u postotcima nekih dvadeset naspram osamdeset posto. Dakle onih dvadeset posto koje ne možemo iscjeliti su tzv. karmičke bolesti, kao primjer možemo navesti osobu koja je rođena slijepa, kojoj ovim modalitetom ne bismo mogli pomoći jer to je način jednog posebnog intenzivnog fizičkog iskustva koji si je duša zadala prije dolaska na svijet. Kod ostalih približno osamdeset posto
QHHT-om možemo intervenirati i dobiti prikladnu pomoć ili informaciju koja će nam koristiti bez obzira o kakvom se problemu radi.
Kvantna iscjeljujuća hipnoza uvijek nam pomaže spoznati sebe, svoju svrhu i daje nam smijer kojim trebamo krenuti.
Tijekom kontakta sa Podsvješću pruža nam se bolji uvid i širi pogled na situaciju koja nas zanima nakon ćega dolazi do svjesne spoznaje, dubljeg shvaćanja i širenja perspektive. Nakon QHHT-a stvari postaju jasnije, a duboke pozitivne promjene unutar nas samih omogućuju nam da lakše krenemo dalje osnaženi i puno pozitivniji.

Koliko tretmana je potrebno napraviti?

Budući da je QHHT izuzetno sveobuhvatan proces dovoljan je samo jedan tretman da bi se došlo do pozitivnih rezultata i odgovora na tražena pitanja. Vrlo rijetko se dešava da klijent ne uspije ostvariti vezu sa svojom podsvješću.

Dali je bitno vjerujem li u prošle živote?

Ne. Vaša vjerovanja ne ograničavaju vašu podsvjest u kontaktu s vama. Kakav god bio motiv vašeg dolaska, i kakva god pitanja donjeli sa sobom vaša Podsvjest će vam uvijek pomoći na najbolji mogući način. Iskustva koja budete doživjeli regresijom slobodno možete gledati kao analogiju ili metaforu pripremljenu za vas od strane vaše Podsvjesti.

Kako se najbolje pripremiti za QHHT?

Kvantnoj iscjeljujućoj hipnozi treba pristupiti otvorenog uma i sa puno znatiželje.
Bilo kakva očekivanja su gotovo nerealna, budući da ne znamo što će vama vaša Podsvjest otkriti. No možete biti sigurni u jedno, a to je da vam nikada neće dati više nego što možete „isprocesuirati“ ili “podnjeti”, i da ćete uvijek dobiti ono što je najprikladnije za vas. Imajte na umu da vas vaša Podsvjest/Viša svijest poznaje bolje nego li vi poznajete sami sebe i da uvijek radi za vaše najveće dobro. Upravo zbog toga svaki tretman je jedinstven i u potpunosti prilagođen vama.
Bitan faktor je i vaša namjera da dozvolite vašoj Podsvjesti da ostvari kontakt i uspostavi jasnu komunikaciju s vama. Racionalni um tijekom QHHT-a stavljamo postrance da uči i gleda, ne analiziramo ništa tijekom procesa, jedina namjera je otvoriti put dijalogu s našim višim aspektom.
Pri dolasku na Kvantnu iscjeljujuću hipnozu sa sobom trebate ponjeti listu pitanja na koja biste željeli dobiti odgovor, i tu je dopušteno sve, nema toga pitanja koje bi se smatralo neprimjerenim ukoliko vas “to nešto“ zanima.

Više informacija o tome kako se pripremiti za QHHT imate na ovome linku:
Kako se pripremiti za QHHT

Dali netko može biti sa mnom na tretmanu?

Nikome drugome nije dozvoljeno biti s vama na tretmanu i razlog za to je isključivo u vašem interesu. Tijekom tretmana dobijemo informacije koje su osobne prirode i možda ne biste htjeli da ih netko drugi čuje. QHHT je jedan privatan, osoban i potpuno povjerljiv proces između klijenta i praktičara. Upravo iz dubokog poštavanja prema klijentu ne dozvoljava se pristup drugim osobama. Cijeli proces pod hipnozom se snima, i vi nakon što sami preslušate snimku slobodno možete odlučiti dali ćete s nekim podijeliti te informacije ili ne. Ukoliko će vas netko dovesti neka bude spreman pričekati nekoliko sati dok ne završite tretman.


%d blogeri kao ovaj: