O QHHT-u


Kvantna iscjeljujuća hipnoza  napredna je vrsta  regresivne hipnoze koja osim što nam omogućava prolazak kroz naše prošle živote, pruža  nam i mogućnost stupanja u kontakt s našom višom sviješću. Četrdesetpet godina rada i usavršavanja ove tehnike do naj jednostavnijeg i potpuno sigurnog pristupa našem “Više Ja” aspektu našeg bića dalo je priliku tisućama praktičara kvantne hipnoze (QHHT-a) da dobiju iste zapanjujuće rezultate kojima je Dolores Cannon osvojila svijet.

Kvantna iscjeljujuća hipnoza  predstavlja jedno nevjerovatno putovanje svijesti i otkriva nam da su svi odgovori, i sve što nam je potrebno za iscjeljenje u nama samima. Napokon smo u prilici doći do onog dijela nas samih u kojemu se kriju svi odgovori i sve informacije o putu naše duše, jer ova tehnika  koristi regresoterapiju, ali nas vodi i korak dalje.

QHHT metoda podrazumjeva uvođenje osobe u duboko opuštajuće stanje svijesti, tzv. theta stanje,  putem vrlo jednostavne vizualizacije i tehnike dubokog opuštanja, cijeli proces je vrlo ugodan za klijenta i ne zahtiijeva posebne vještine ili predispozicije.

Theta stanje naših moždanih valova je stanje u kojem svakodnevno  boravimo dva puta, u trenutku prije nego što svijest odluta u san, i u trenutku prije buđenja iz sna, dakle koristi se sasvim prirodno stanje uma i tijela  koje klijentima omogućava da pristupe svojim iskustvima i sjećanjima iz prošlih života, ali isto tako i tom moćnom dijelu sebe kojem nazivamo naše „Više Ja“.

Taj dio nas je uvijek prisutan, D.Cannon ga je zbog jednostavnosti nazvala “Podsvjest”, a nalazi se odmah ispod našeg svijesnog uma i ovom metodom u mogućnosti smo uspostaviti jasnu komunikaciju te dobiti informacije koje će nam koristiti u različitim područjima našeg života. Naše „Više Ja“ zna sve o nama i događanjima u našem životu, i uvijek će nam pomoći najviše što može odabirući prikladne informacije koje smo spremni čuti i koje možemo iskoristiti. Također naša Podsvjest, odnosno  naše “Više Ja” ima sposobnost identificirati bilo koji fizički problem, može objasniti uzroke, bilo da su oni iz ovog života ili iz nekog prethodnog, te osigurati iscjeljenje .  Vrlo često i samo razumjevanje o tome zašto je bolest prisutna, ili zašto je određeni obrazac ili emocija prisutna dovoljno je da bi se problem riješio.

Tijekom svoje dugogodišnje karijere, Dolores je imala iskustva iscjeljenja koja su i za nju samu bila izazov za posvjedoćiti, no repliciranjem istih pozitivnih iskustava svojih učenika pokazalo se da naša Podsvjest uistinu nema ogranićenja pri riješavanja bilo kojeg fizičkog stanja ukoliko je to prikladno za klijenta i ne ometa „zadane ciljeve/lekcije“ u njegovom životu. 
Najveća vrijednost kvantne hipnoze krije se u direktnoj vezi koju možete uspostaviti s vašim “Više Ja”, a za vaše osobno dubokotransformirajuće iskustvo  potrebna je samo vaša namjera.

%d blogeri kao ovaj: