O MENI

QHHT JE POPUT KLJUČA KOJI NAM OTVARA PORTALE
ZA PUTOVANJA U NOVE DIMENZIJE. TEHNOLOGIJA
KORIŠTENJA VLASTITOG UMA U OVOM PROCESU JE
PRILIKA ZA BUĐENJE NAŠE PRAVE PRIRODE,
SPOZNAJE ISTINSKE SLOBODE I LJUBAVI.
SVAKO PUTOVANJE NAM OTKRIVA DA IMAMO
BEZUVJETNU PODRŠKU NA RASPOLAGANJU
I DA JE LJUBAV TEMELJ SVAKOG POSTOJANJA.
Maja Milanković


Moje ime je Maja Milanković i certificirani sam praktičar Kvantne iscjeljujuće hipnoze koju radim na području Osijeka. Prije gotovo cijelog desetljeća započelo je moje putovanje u svijet hipnoze, ostavilo me apsolutno fasciniranom i zacrtalo moj životni put. U današnje vrijeme sve glasnije čujemo i sve češće vidimo fantastične rezultate koje ostvaruju velika imena poput Dr.J.Dispenze, Bruce Liptona i mnogih drugih u postizanju nezamislivih iscjeljenja i poboljšanja cjelokupne kvalitete života korištenjem naših misli, osjećaja i naših unutrašnjih potencijala. U svijetu hipnoze odavno se koriste principi ulaska u našu podsvjest, mjenjanja obrazaca i pokretanje novih, zdravijih programa s izuzetno velikom uspješnošću. Shvaćanje da naše misli uistinu mogu promjeniti naše psihičko ali i fizičko stanje, te nas na jednostavan način dovesti do boljega života usmjerilo me putem kojim još uvijek koračam.
Sa svakim novim klijentom, sa svakom novom informacijom i konstantnim radom na sebi dolazila je sve snažnija potvrda o neslućenim potencijalima koje nosimo u sebi.
Sasvim prirodno na tom putu došao je susret s radom Dolores Cannon koji mi je otkrio još širu dimenziju i otvorio mogućnost pružanja snažnog osobnog iskustva klijentima koji sada mogu aktivno sudjelovati u procesu i sami spoznati ono najdublje i najmoćnije u njima.
Najvrijednije što nam QHHT pruža je iskustvo komuniciranja s našim višim aspektom, otvaranje dijaloga s našim “Više Ja” dijelom, te dublji uvid koji mijenja naše shvaćanje života, i širi nam perspektivu na gotovo bezbroj načina.
Rad sa QHHT-om za mene je životna misija koja mi daruje ogroman osjećaj zahvalnosti i zadovoljstva jer pomoći drugima da nauče kako pomoći sebi, spoznaju svoju pravu prirodu, otkriju i ostvare snove koje nose u duši, neprocjenjiv je dar.

Hvala


Certificirani QHHT praktičar
Dolores Cannon’s
Quantum Healing Hypnosis Academy
Br. certifikata 4534

Certificirani Hipnotizer
American Alliance of Hypnotists
Br.certifikata 3312
Certificirani NLP praktičar
Neurolingvističko programiranje
American Union of NLP
Br.certifikata 3887
Pranic Healing
Institute for Inner Studies,INC.
Br. certifikata 000169

%d blogeri kao ovaj: