Posebnost QHHT modaliteta

Duboko transformirajuće
iskustvo


QHHT je oblik hipnoze koji nas vodi na putovanje svijesti daleko iznad našeg kritičkog uma u skrivene predjele naše podsvjesti gdje se nalaze odgovori i rješenja za naše probleme. Kada klijenta, putem hipnoze uvedemo u najdublji podsvjesni nivo, takozvano theta stanje tada oni mogu dokučiti svoje prošle živote i ogromno znanje iz duhovne dimenzije.
Različite metode hipnoze su korištene tijekom povijesti naše ljudske civilizacije počevši od strane šamana u različitim plemenskim kulturama pa sve do filozofa u drevnoj Grčkoj poput Sokrata. Sam naziv hipnoza potječe od grčke riječi “hipnos”, što u prijevodu znači spavati.

U skorije vrijeme hipnoza se koristi kako bi se otklonile štetne navike poput pušenja, prejedanja ili za smanjenje stresa i tjeskobe, te sličnih stanja uz izuzetno visok postotak uspješnosti. Takav oblik hipnoze vrši se primjenom sugestije i učvršćivanja novih pozitivnih obrazaca dok je subjekt u laganom transu, no krenemo li u dublja stanja svijesti poput somnambulističkog stanja tada dolazimo do prave riznice znanja u kojima možemo doći do informacija o prijašnjim životima  i drugih korisnih informacija.

QHHT metoda koristi se vizualizacijom kako bi klijent lagano mogao ući u Theta stanje svijesti. Na tom nivou svijesti kritički um je postavljen postrance, a naša podsvjest nas vodi kroz vrijeme i prostor kako bi nam pokazala stvari relevantne za sadašnji život. Sve doživljeno u ovoj hipnozi rezultat je podsvjesti klijenta i upravo mu njegova podsvjest bira i predstavlja iskustva koja su uvijek za njegovo najveće dobro. QHHT praktičar samo vodi proces, no iskustva i doživljaje bira klijentova podsvjest za njega .

Unutar QHHT metode na više nivoa ugrađeni su “sigurnosni” mehanizmi na kojima je osnivačica ove metode radila preko 40 godina te usavršila ovu tehniku do te mjere da ona predstavlja jedno sigurno i ugodno iskustvo kako za um tako i za tijelo.

Tijekom hipnoze svijesni um nije toliko aktivan, pa se većina klijenata sjeća samo nekih dijelova tretmana stoga se svaka hipnoza snima kako bi klijent mogao sam poslušati što mu je otkriveno. Uvijek je fascinantno vidjeti reakciju klijenta kada prvi puta posluša snimku, ali i iznimno je zadovoljstvo biti u mogućnosti pomoći osobi součiti se sa strahom, riješiti ih upornih fizičkih i emocionalnih problema ili jednostavno biti s njima dok osjećaju radost tijekom svog putovanja.
Bez ove metode hipnoze niti jedno od ovakvih iskustava nebi bilo moguće. 

%d blogeri kao ovaj: