Priprema za QHHT

Kako se pripremiti za QHHT?


Priprema za vaš QHHT tretman može predstavljati jedno zanimljivo iskustvo, nalik pripremi za jedno avanturistično putovanje u nove neotkrivene i mistične predijele. Svaki QHHT tretman je jedinstven, klijentima je vrlo ugodan i opuštajući doživljaj, a u nastavku pročitajte praktične korake za pripremu kako bi maksimalno iskristili potencijal QHHT metode.

LISTA PITANJA

Na vaš QHHT tretman dolazite sa listom pitanja na koja biste htjeli dobiti odgovor od vaše Podsvjesti (“Više svijesti”). Na list papira uredno ispišite ili isprintajte pitanja, s tim da ona pitanja koja su vam bitnija stavite ispred ostalih. Dajte si vremena za sastavljanje ove liste i slobodno stavite na papir što god vas zanima.
Broj pitanja uvijek varira, no nebi trebao prelaziti više od 15, s obzirom na vremenski okvir kojeg imamo na raspolaganju.
Pitanja s kojima klijenti dolaze na QHHT mogu se svrstati u nekoliko kategorija:

Fizički problemi / zdravlje:
Tijekom QHHT-a imamo priliku razgovarati sa vašom višom svijesti i dobiti odgovore na pitanja o fizičkim problemima, njihovom nastanku, razlozima zašto su se pojavili, i zatražiti kompletno skeniranje tijela te dobiti informacije o stanju vašeg organizma. 
Ovo je ujedno razlog zašto je QHHT u današnje vrijeme jedan od najboljih modaliteta iscjeljenja jer u samo jednom tretmanu i skeniranju možemo izbalansirati sve potrebno i vratiti organizam u zdravo stanje. U večini slučajeva problemi se rješavaju trenutačno. 

Veze s drugim osobama:
Dali ste se ikada zapitali jeste li već imali prošli život s nekom od osoba u vašem sadašnjem životu? Postoje li karmičke veze između vas i nekih osoba, i na koji način ih je najbolje riješiti? To su pitanja na koja možete dobiti odgovore tijekom kvantne hipnoze, te dobiti dublje razumijevanje o samoj prirodi tih veza.

Životni put:
To su pitanja vezana uz posao, karijeru, financijsko stanje i materijalna dobra. Nažalost velika većina ljudi u današnjem svijetu smatra da poslom kojim se trenutno bave ne ispunjavaju svoj san i svoju svrhu, te ih zanima postoji li neko drugo rješenje ili neki drugi način koji bi im osigurao bolju budućnost i ispunjeniji život. 

Duhovnost, mistična iskustva, zanimljivosti:
Ovo je dio na kojem stvarno možete pustiti svojoj mašti i radoznalosti da vas odvedu u bilo kojem smjeru. Nema tog pitanja koje bi QHHT praktičar smatrao “čudnim”, dapače takva pitanja rezultirala su novim pomacima u metafizici i otkrivanju skrivenih znanja iz naše davne prošlosti. Postoji li u nešto u vašem životu što si dan danas ne možete objasniti, a željeli biste znati? Razmišljate li o vašoj vezi s drugim dimenzijama postojanja, duhovnim vodićima, anđelima? Dali postoji nešto što biste mogli integrirati u svojoj duhovnoj praksi, a što bi vam pomoglo u daljnjem razvoju? Dopustite vašem umu da ga preplavi znatiželja i stavite na papir što god vas zanima.

NAMJERA

Od trenutka kada dogovorite vaš QHHT tretman, ovo će biti ključni faktor od kojega će zavisiti kvaliteta vašeg tretmana. Vaša namjera da dopustite vašoj Podsvjesti, vašem “Više ja” da uspostavi jasnu komunikaciju i vezu s vama tijekom procesa je ključna. Izrazito učinkovitom se pokazala afirmacija koju možete koristiti prije dolaska, a ona glasi: “Ja IMAM jasnu i snažnu vezu sa svojom podsvjesti”.
Ovu afirmaciju možete koristiti kada god se sjetite, no idealno bi bilo koristiti je dan prije tretmana, npr. uvečer prije spavanja, i ujutro na dan zakazanog termina.
Ukoliko meditirate napravite kratku meditaciju prije dolaska s uključenom afirmacijom, ovo je afirmacija koja će poboljšati vašu vezu s vašom višom svješću
i intuicijom. Bilo kakva opuštajuća aktivnost, kratka šetnja prirodom ili jednostavno kratko sjedenje u tišini uz ponavljanje afirmacije će uvelike poboljšati kvalitetu tretmana.

Hrana i piće

Dan prije tretmana nemojte piti alkohol, pretjerivati s kavom ili nekim drugim oblikom stimulansa. Na dan tretmana, ukoliko pijete kavu ograničite količinu na jednu šalicu, pojedite lagani obrok i pobrinite se da popijete dovoljno vode kako bi tijelo bilo dovoljno hidratizirano za nesmentani prolazak viših vibracija.

Odjeća

Imajte na umu da ćete provesti dva sata na krevetu i odjeća vas pri tome nipošto ne bi trebala smetati. Obucite se komotno i ne pretjerujte sa nakitom ukoliko ga nosite.

PRIVATNOST

Nikom drugom nije dozvoljeno biti s vama na tretmanu, a razlog za to je isključivo u vašem interesu. Tijekom tretmana dobijemo informacije koje su osobne prirode i možda ne biste htjeli da ih netko drugi čuje. QHHT je jedan privatan, osoban i potpuno povjerljiv proces između klijenta i praktičara. Upravo iz dubokog poštavanja prema klijentu ne dozvoljava se pristup drugim osobama. Cijeli proces pod hipnozom se snima, a nakon što sami preslušate snimku slobodno možete odlučiti dali ćete vaše iskustvo podijeliti ili ostaviti samo za sebe. 

Uživajte!

Ovo je vaš trenutak. Uživajte u znanju da idete na jedan poseban i jedinstven doživljaj upoznavanja svoje prave veličine. QHHT je proces koji se radi preko 50 godina, sama osnivačica metode Dolores Cannon na temelju dobivenih informacija od svojih klijenata objavila je 19 knjiga koje su fascinirale mnoge i prevedene su na više od 20 jezika. Podučavala je svoju metodu diljem svijeta i QHHT se pokazao kao izuzetan modalitet liječenja i odličan alat za sve koji su na putu otkrivanja dubljih istina. Ovo je vaše iskustvo, vaši doživljaji, vaše riječi i vaša spoznaja. Vi aktivno proživljavate vaše putovanje, ja sam tu da vas vodim dok vi birate put i dozvoljavate vašem višem aspektu da vam pruži iscjeljenje. Metoda kvantne hipnoze je ugodna, vaša Podsvjest se uvijek brine o vama i radi za vaše najveće dobro, nikada vas nebi ugrozila niti vam otkrila stvari koje ne biste mogli “podnjeti”. Vaša podsvjest zna sve o vama, od vašeg početka pa do sadašnjeg trenutka, stoga je pustite da vam se obrati kroz QHHT i da vam pomogne najbolje što može. Uživajte u svakom trenutku otvorenog srca i otvorenog uma.%d blogeri kao ovaj: